ویژگی های کفش دیابتی

  1. خانه
  2. مقالات آموزشی
  3. ویژگی های کفش دیابتی
ویژگی های کفش دیابتی

ویژگی های کفش دیابتی

کفش‌های دیابتی، کفش‌هایی طراحی شده‌اند که برای محافظت از پای دیابتی و کاهش خطر تخریب پوست، عمدتاً در موارد گردش خون ضعیف، نوروپاتی و بدشکلی پا در نظر گرفته شده‌اند.

محافظ داخلی: فضای داخلی کفش دیابتی از مواد نرم و بدون دوخت بیرون زده ساخته شده است، زیرا گاهی اوقات حتی کوچکترین برجستگی می تواند باعث تحریک و شکستگی پوست در پای دیابتی شود.

رویه های بدون اتصال: جنس رویه کفش باید نرم و بدون پوشش در سراسر بونیون ها باشد تا نقاط فشار از بین برود.

رویه‌های قابل کشش: مدل‌هایی با رویه‌های قابل کشش می‌توانند محافظت بیشتری ایجاد کنند، زیرا با خطوط شکل منحصر به فرد پای دیابتی مطابقت دارند و به کاهش نقاط فشار کمک می‌کنند.

ساپورت ارتوتیک: کفش های دیابتی با کفی های آناتومیک طراحی شده اند که از قوس بالایی پشتیبانی می کند، با خطوط پا مطابقت دارد و فشار روی کف پا را کاهش می دهد.

سایر ویژٓگی های کفش دیابتی

طراحی فوق العاده عمیق: طراحی با عمق بیشتر، تناسب شل را تضمین می کند که به پای حساس فشار وارد نمی کند. علاوه بر این، فضای اضافی به فرد اجازه می دهد تا کفی های دیابتی یا ارتزهای سفارشی را به راحتی و راحت وارد کنید.

فضای کافی: نوک کفش در اطراف ناحیه پنجه بالاتر است و فضای اضافی برای انگشتان پا از جمله انگشتان تغییر شکل مانند انگشت چکشی ایجاد می کند و محیطی بدون فشار ایجاد می کند.

عرض های چندگانه: از آنجایی که محیط غیر منقبض پا کلیدی است، اکثر افراد مبتلا به دیابت باید کفش های پهن تر از حد معمول بپوشند. کفش های دیابتی در عرض های مختلف (حداقل سه عرض – متوسط، عریض، فوق عریض) برای بهبود تناسب و محافظت در دسترس هستند.

زیره های کاربردی: کفش های دیابتی دارای کفی سبک با طراحی ارگونومیک هستند که حرکت را تسهیل می کند و حرکت پا را بهبود می بخشد.

برای تهیه کفش دیابتی و سایر کفش های طبی می توانید به کلینیک ارتوپدی فنی رازی (ارتوپدی فنی در غرب تهران) مراجعه بفرمایید.

 

کلمات مرتبط :

کفش پای دیابتی – ویژگی های کفش دیابتی – قیمت کفش پای دیابتی 

فهرست
مشاوره رایگان در واتس آپ